EquiRadio.cz
Před týdnem

Poslechněte si podcast: Zduchovice hostí CSIO mladých nadějí. Účast je rekordní, říká Hassová

Už od středy 24. dubna se ve Zduchovicích konají mezinárodní parkurové závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce, jejichž součástí je také CSI jezdců do 25 let. Podrobnosti o programu prozradila v rozhovoru pro EquiRadio Barbara Hassová.

06:07

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 05:12

Epaillard si Dubai nemůže vynachválit. Někdy má podle něj ale moc energie

Julien Epaillard získal další cenné umístění, když v polovině dubna dojel druhý ve finále Světového poháru v Rijádu. Nemalý podíl na tom měla klisna Dubai du Cedre, jež patří k jeho nejlepším koním. Ryzka je jednou z kandidátek na účast na olympiádě.

Včera 06:38

Janáčková Koplíková versus šampioni. Jarní cena klisen má jasné favoritky

Výsledek dubnové generálky byl jednoznačný, tříletým klisnám vládnou svěřenkyně Ingrid Janáčkové Koplíkové. Jarní cena klisen ale slibuje i jeden zajímavý vstup do sezony a účast Bauyržana Murzabajeva a Václava Janáčka. Poslechněte si naši pozvánku.

Před dvěma dny 11:07

V Brně startuje ČSP 2024. Uspěje Štětina, Jindra, Hruška, nebo někdo jiný?

Český skokový pohár 2024 odstartuje během prvního květnového víkendu. Na startovní listině Falton Velké ceny Brna nechybí nikdo z loňské top trojice – Jan Štětina, Jaroslav Jindra a Zdeněk Hruška. Podrobnosti na EquiRadiu prozradil Aleš Suchánek.

Před dvěma dny 08:35

Fenomén Prvomájová: Hlasy ze svátečního mítinku v Lysé nad Labem

Mítink, který láká masy diváků i významných hostů z širého okolí. To je Prvomájová steeplechase v Lysé nad Labem, kterou ve středu opět opanoval výborný Aeneas s Lukášem Matuským. Poslechněte si reportáž EquiRadia s hlasy hlavních aktérů.

Před čtyřmi dny 12:04

Werth je královnou drezury. I po třiceti letech poráží světovou špičku

Světová média nazývají Isabell Werth „královnou drezury“. Němka je rekordmankou v počtu získaných olympijských medailí, a to napříč všemi jezdeckými disciplínami. A navíc její kariéra ani po více než třiceti letech stále nekončí.

Před pěti dny 20:53

Čechům se při CSIO ve Zduchovicích velmi dařilo. Je to úžasné, shodují se

Mezinárodní parkurové závody CSIO Zduchovice skončily pro domácí jezdce velmi úspěšně. Na EquiRadiu pro vás máme podrobnou reportáž s ohlasy Alberta Písaříka, Viktora Skuteckého, Mariany Michlíčkové, Terezy Svobodové a dalších.

Před pěti dny 05:34

Lysá se těší na Prvomájovou. Aenease vyzve druhý z Gran Premia Ocean Life

Jeden z nejpopulárnějších mítinků českého dostihového kalendáře se koná 1. května v Lysé nad Labem. Prvomájová steeplechase se letos může pochlubit sedmičlenným polem, nechybí miláček publika Aeneas. Více se dozvíte v aktuálním vstupu EquiRadia.

Před týdnem 06:17

Energický skokan, který je málokdy ve špatné náladě. Takový je Landon

Americká parkurová reprezentace má velmi silnou dvojici, která se na mezinárodních závodech začala objevovat na podzim 2021. Jezdec Kent Farrington už přes dva roky sedlá Landona, s nímž patří do širší nominace USA pro olympiádu v Paříži.

Před týdnem 46:25

Molodovcová: Hlava „dopředu dolů“ je pro mě naprostý základ a začátek práce

Do westernového podcastu přijala pozvání všestranná jezdkyně a trenérka koní Kateřina Molodovcová, která se mimo jiné věnuje problematickým koním. Hovořila také o základním uvolnění, přípravě mladých koní a zajímavých zkušenostech z Irska.