Český rozhlas - Zábava
Před týdnem

Poslechněte si podcast: Kompot: S Vondráčkovou a bez Chlopčíka. Je nové obsazení StarDance hot nebo flop?

Noví hvězdní tanečníci a tanečnice pořadu StarDance už začínají trénovat, minimálně na reakce diváctva. Česká televize odkryla obsazení 13. řady oblíbené show a dočkala se názorů. Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, kuchařka Chili Ta Thuy nebo spisovatel Patrik Hartl. Bude nová taneční sezóna hot nebo flop?

42:38

Český rozhlas - Zábava

Vydává: Český rozhlas

Humorné povídky a zábavné talk show.

Web

Včera 18:40

Brambora s vejcem: Herečka Annette Nesvadbová: Chtěla bych být croissant, bez náplně

Jelikož si Ivanka vzala na následující dva měsíce volno, budete se teď do půlky června s Bramborou setkávat ob týden – kromě klasických (předtočených) telefonátů celebritkám vás ale čekají i dovolenkové hovory Aleše s Ivankou, což bude nepochybně odvaz. Podobně jako dnešní předfrk, ve kterém Aleš otevřel stěžejní téma využití starých ponožek v domácnosti.

Včera 46:40

Kompot: Zpívala Eva Máziková staroslovensky? Poslední Kompot s Hankou a Šimonem je tu

V poslední 350. epizodě podcastu Kompot s Hankou a Šimonem zavzpomínáme na nejlepší momenty, ale i situace, ve kterých jsme si uvědomili, že popkultura pro nás má zásadní význam. Pamatujete na díly s Čápi s mákem, rozhovor s Evou Mázikovou nebo legendární kulturní event Kompot Song Roku? Pusťte si Kompot a pobrečte si i zasmějte se.

Před dvěma dny 39:07

Buchty: Když si člověk představí, jakým by byl jogurtem, je mu hned lépe

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly režiséra, hudebníka a kolegu z rádia Šimona Holého. S ním si povídaly o dost nezvyklých věcech, třeba jestli je chřest falický symbol, že mladí lidé chodí na mši nebo zda by si přál dredy.

Před dvěma dny 33:30

Na pohovce Jožky Kubáníka: Helena Třeštíková: Dokumentarista pracuje s reálnými lidmi, kterým nesmí ublížit

Pozvání do pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka přijala režisérka Helena Třeštíková, která se věnuje především časosběrným dokumentům, jejichž hrdiny jsou většinou konkrétní obyčejní lidé.

Před pěti dny 03:24

Neděle Marie Tomsové: Není Dvořák jako Dvořák, říká Marie Tomsová

Tentokrát se s Marií Tomsovou zastavíme nejen u osoby skladatele Antonína Dvořáka.

Před týdnem 35:28

Buchty: Animátor není ten, kdo v Egyptě cvičí s dětmi

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly nejen samy sebe. Přišel k nim totiž Tomáš Kozlík, který je animátorem slovenského původu, který zakořenil v Brně.

Před týdnem 31:58

Na pohovce Jožky Kubáníka: Spisovatelka Michaela Klevisová: V mých knihách je důležité prostředí, ne mrtvoly

Od malička má ráda detektivky bez krve a masakrů. Řídí se tím i ve vlastních knihách, jejichž příběhy staví na prostředí a vztazích. Pozvání na rozhlasovou Pohovku Jožky Kubáníka přijala Michaela Klevisová, nejúspěšnější autorka detektivek u nás.

Před týdnem 03:30

Neděle Marie Tomsové: Kam s ním? To už mám naštěstí za sebou, říká Marie Tomsová

Tentokrát se Marie Tomsová zastavuje u školních a rodičovských starostí.

Před 2 týdny 15:27

Brambora s vejcem: Herečka Tereza Nekudová: Chtěla bych být retrívr, nic nemusí a všichni ho hladí

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byla herečka a zpěvačka Tereza Nekudová. Mimo jiné jsme s ní otevřeli zásadní téma změny křestního jména. Jak by se chtěla jmenovat, kdyby si teď hned musela změnit jméno? „Nevím, proč mě napadla Esmeralda… Až jsem si z toho poprskala telefon,“ prozradila nám herečka, po jakém křestním jméně by sáhla.